Laundry Total
  • telephone
  • email
  • search

Wat we doen

  • Projectbegeleiding en advies

    Projectbegeleiding en advies

    Wanneer u ervoor kiest om intern uw wasgoed te wassen, is het belangrijk dat er doordachte keuzes worden gemaakt. Om u te helpen bij deze keuzes bieden wij u projectbegeleiding en advies. Wij helpen u graag met uw project en zorgen ervoor dat er over alles nagedacht wordt. Zo kunt u zo snel mogelijk zorgeloos wassen in uw interne wasserij.

  • Inkoop en verkoop

    Inkoop en verkoop

    De inkoop en verkoop is een belangrijk onderdeel van Laundry Total. Zo kunnen wij onze klanten een divers assortiment aanbieden in nieuwe en tweedehands professionele wasmachines en drogers.

  • Levering en installatie

    Levering en installatie

    Om de levering en installatie te kunnen realiseren werkt Laundry Total nauw samen met gespecialiseerde installateurs en vertrouwde transportbedrijven. Op deze manier garanderen we een soepele en vlekkeloze implementatie van uw professionele wasmachine of droger. Wij helpen u met alles wat u nodig heeft aan infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat alles slim en efficiënt wordt aangelegd.

  • Onderdelenservice

    Onderdelenservice

    Laundry Total weet als geen ander het belang van een draaiende wasmachine binnen een onderneming. Ons streven is om ervoor te zorgen dat uw (in-house) wasserij altijd kan blijven draaien. Dit is dan ook de reden waarom wij u graag onze onderdelenservice aanbieden.

  • Microbiologische controle wasproces

    Microbiologische controle wasproces

    Dat was schoon moet worden is natuurlijk vanzelfsprekend, maar in de huidige maatschappij met onder andere alle virussen waar we mee te maken krijgen is desinfectie en persoonlijke hygiëne nog belangrijker geworden dan het al was.

  • Wasserijbenodigheden

    Wasserijbenodigheden

    Bij Laundry Total kunt u niet alleen terecht voor een professionele wasmachine of droger, maar ook voor de wasserijbenodigdheden en techniek. Laundry Total is niet voor niets totaalleverancier en biedt u via de Laundry Shop alle benodigdheden voor uw wasserij, stomerij of zelfs kledingwinkel.

  • Laundry Heat

    Laundry Heat

    Efficiënt én duurzaam het hele jaar door!
     
    Bij Laundry Heat geloven we in een waservaring die niet alleen snel en kostenefficiënt is, maar ook vriendelijk voor het milieu. Onze geavanceerde technologie, aangedreven door UV-licht, is ontworpen om u te helpen sneller, goedkoper en groener te wassen, het hele jaar door.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    h     60.797
    w    818    

    60.797

    818

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • De kracht van onze monteurs

    De kracht van onze monteurs

    De krachten van onze monteurs liggen niet alleen bij het monteren van de machines. Ons personeel is ook gespecialiseerd in het onderhoud van diverse merken, revisies, inspectie refurbished machines en het realiseren van leidingwerken.

     
     
  • Betalen voor gebruik, huren en leasen

    Betalen voor gebruik, huren en leasen

    Grote investeringen, zoals een professionele wasmachines en wasdrogers, drukken een behoorlijke stempel op uw werkkapitaal. Met de exploitatie oplossing van Laundry Total is er geen investering meer voor alle apparatuur. Met het duurzame exploitatiemodel betaald alleen de eindgebruiker.

Over ons

  • Waarom wij bestaan

    Waarom wij bestaan

    Benieuwd naar wat ons drijft? Ontdek hier onze missie & visie en wat dat betekend voor onze werknemers, klanten en leveranciers. Wij als Laundry Total willen uw wasproces altijd beter en leuker maken! Dit idee is al gestart onder de hooizolder

  • De toppers van Laundry Total

    De toppers van Laundry Total

    Bekijk hier de toppers van Laundry Total.

  • Onze klanten

    Onze klanten

    Wij streven naar een hoog serviceniveau en maken de verwachtingen van onze klanten graag waar. Wij zijn er daarom trots op dat een aantal opdrachtgevers, met naam en toenaam, hun positieve ervaringen met u willen delen.

  • Onze partners

    Onze partners

    Wij als Laundry Total willen betrokken zijn, dit staat in onze kernwaarden en willen we dan ook uitdragen. Betrokken bij onze partners, en we willen ook graag dat onze partners betrokken zijn bij ons.

  • Het laatste nieuws over Laundry Total

    Het laatste nieuws over Laundry Total

    Het laatste nieuws over Laundry Total

  • Blijf up-to-date met onze blog

    Blijf up-to-date met onze blog

    Blijf up-to-date met onze blog!

  • Vacatures

    Vacatures

    Laundry Total is altijd op zoek naar nieuwe collega's. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

  • Meld uw storing

    Meld uw storing

    Heeft u een storing aan uw machine? Meld deze dan zo concreet mogelijk in het onderstaande contactformulier. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met uw op.

Laundry Total is een totaalleverancier van professionele bedrijfswasmachines, wasdrogers, mangels incl. instekers, vouwers en stapelaars, finishapparatuur, betaalsystemen en wasserijbenodigdheden. Kortom: Alles op het gebied van schoon wasgoed en alle essentiële randzaken die hierbij komen kijken. We verzorgen totaalconcepten voor de meest uiteenlopende branches.    

Over ons

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Merken

  • AVC Sealing Solutions

    AVC Sealing Solutions

    Wanneer het gaat om schone was, is het natuurlijk ook de wens dat dit schone wasgoed schoon blijft tijdens transport, opslag en gebruik. Daarom hebben AVC Sealing Solutions en Laundry Total voor ieder bedrijf een passende oplossing om uw schone was ook daadwerkelijk schoon te houden.

  • EazyClean

    EazyClean

    EazyClean is al meer dan 165 jaar gespecialiseerd in professionele wasapparatuur voor bijvoorbeeld elke wasserij en stomerij. Naast de hoge kwaliteit en de uitstekende technologie van de machines, is ook de service voor EazyClean van groot belang. Met een schat aan ervaring en uitgebreide know-how op het gebied van wasserij en stomerij apparatuur, is EazyClean de juiste partner voor het chemisch reinigen van al uw delicate linnen.

  • Foltex

    Foltex

    Foltex B.V. is een internationale speler in de markt van industriële wasserijmachines in textiel vouw, insteek en stapel apparatuur. Foltex heeft een uitgebreide kennis en ervaring binnen de professionele wasserij-industrie en staan wereldwijd hoog aangeschreven over de eenvoud en betrouwbaarheid.

  • Lamac Machinery

    Lamac Machinery

    Lamac Machinery N.V. is een Belgische firma die is gespecialiseerd in machines voor de professionele wasserij en textielsector. Met meer dan 65 jaar ervaring garandeert Lamac Machinery elke klant een perfecte service wereldwijd. Lamac Machinery ontwikkelt en assembleert alles in eigen huis, waardoor er goed inzicht is in de productontwikkeling en in het behalen van de normen. Alle producten van Lamac Machinery voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Lamac Machinery staat ervoor dat de producten altijd moeten blijven voldoen aan de veiligheidsnormen. Zo kan Lamac Machinery de klant met zijn producten de kwaliteit en veiligheid bieden die elke klant verdiend.

  • PODAB

    PODAB

    PODAB is een Zweeds familiebedrijf dat is opgericht in 1945. Het bedrijf heeft al meer dan 70 jaar ervaring met professionele wasserijmachines en is net zo lang actief in de wasserijbranche. PODAB is gespecialiseerd in professionele wasmachines, drogers en droogkasten.

  • Schulthess

    Schulthess

    Wanneer betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan, kies dan voor de machines van Schulthess. Laundry Total heeft met Schulthess de Zwitserse precisie en know-how in huis voor al uw was en droog wensen. Schulthess is één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van professionele en industriële wasmachines en drogers. Het merk Schulthess stelt hoge eisen aan de eigen apparatuur en zet zich in voor innovatie, waardoor het garant staat voor kwalitatieve, snelle en geluidloze machines. De Schulthess wasmachines en drogers worden uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo investeert u in kwaliteit én duurzaamheid!

  • Sentry

    Sentry

    De Sentry boilers zijn betrouwbaar, onderhoudsarm en hebben een eenvoudige techniek. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment direct beschikken over warm water dat voldoende verwarmd is.

  • SILC

    SILC

    SILC is een gerenommeerde Italiaanse producent van verschillende finishingproducten zoals een strijktafel, een strijkpers en een form finisher. Het bedrijf behoort tot één van de grootste leveranciers van industriële wasserijmachines ter wereld.

  • Solo Rescue

    Solo Rescue

    Granuldisk is marktleider op het gebied van commerciële en professionele wasmachines. Granuldisk heeft een hoofdkantoor dat gevestigd is in Malmö, een plaats in Zweden. Granuldisk ontwikkelde de unieke oplossing voor de brandweer: de Solo Rescue reinigingsmachine.

  • Grandimpianti

    Grandimpianti

    Grandimpianti is een toonaangevend merk binnen de wasserij branche en onderscheid zich door middel van de nieuwste innovaties inzicht te geven in realtime-informatie over gedraaide processen, technische status en energieverbruik. Daarnaast zijn de machines duurzaam geproduceerd en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur.

  • STAHL

    STAHL

    STAHL is een familiebedrijf dat in het jaar 1909 is opgericht in Duitsland. STAHL zet zich ook al jaren volledig in op het ontwikkelen en produceren van commerciële wasserijmachines. Met meer dan 100 jaar ervaring heeft STAHL ook echt een plaats in de markt veroverd.

     
     
  • Tolon

    Tolon

    Tolon is een Turks familie bedrijf welke sinds 1937 gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van industriële wasmachines, drogers mangels en vouwmachines. Tolon staat bekend om de fabricage van degelijke en innovatieve apparatuur en is sinds 2016 verbonden aan de JENSEN GROUP, welke al sinds jaar en dag een gerennormeerde partij is binnen de industriële wasserijmarkt.

  • ASKO

    ASKO

    ASKO levert hoogwaardige en duurzame Scandinavische wasmachines en drogers. ASKO streeft ernaar om de meest milieuvriendelijke oplossingen te leveren en het duurzaam economisch gebruik van hulpbronnen. De machines van ASKO zijn water- en energie-efficiënt en ze zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Merken

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Branches

  • Agrarisch

    Agrarisch

    Wij helpen agrarische bedrijven graag hun wasgoed efficiënt en met oog voor hygiëne te wassen en te drogen. Door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en verschillende wasserijtechnieken helpen wij u om uw overall, uierdoeken en overige bedrijfskleding écht schoon te wassen. Zo kunt u zich zorgeloos blijven richten op hetgeen wat u het beste doet: het runnen en onderhouden van uw bedrijf.

  • Dierenzorg

    Dierenzorg

    Heeft u een bedrijf of organisatie in de dierenzorg sector? Dan kan het zo zijn dat u veel te maken heeft met het reinigen van wasgoed. Indien dit het geval is dan raden we u aan om te kiezen voor een professionele of een industriële wasmachine. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

  • Handel & Dienstverlening

    Handel & Dienstverlening

    Als u een bedrijf of organisatie heeft in de handel & dienstverlening sector dan kan het voorkomen dat u veel te maken heeft met het reinigen van wasgoed. Indien u met veel regelmaat wasgoed moet reinigen dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een professionele of een industriële wasmachine. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

  • Horeca

    Horeca

    In de horeca branche heeft u als eigenaar van een hotel of restaurant veel te maken met verschillende soorten textiel. Het tafellinnen om uw tafels mooi mee op te maken, de nette bedrijfskleding van uw personeel. Het linnengoed staat als visitekaartje voor uw bedrijf. Dit behoort netjes afgewerkt en schoon te zijn, om een goede indruk bij uw gasten achter te laten. Laundry Total helpt u graag in advies om het wasproces zo effectief en efficiënt mogelijk voor u in te richten.

  • Hulpdiensten & overheid

    Hulpdiensten & overheid

    Op zoek naar een wasmachine voor de hulpdiensten & overheid branche? Bij Laundry Total vindt u diverse professionele en industriële wasmachines waarmee u heel veel textiel en ander wasgoed kunt reinigen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

  • Industrie

    Industrie

    Wanneer u werkzaam bent in de industrie branche, heeft u vaak te maken met hardnekkige vlekken. Deze zijn over het algemeen moeilijk te verwijderen uit kleding en overig textiel. Tenzij u de juiste professionele wasserijmachines en wasmiddelen heeft. Wij helpen u graag bij de juiste invulling voor het beste wasproces. Zo kunt u zich zorgeloos blijven concentreren op uw Core Business en kan uw personeel aan het werk in hygiënisch schone bedrijfskleding!

  • Maritiem

    Maritiem

    In de sector maritiem is het hebben van goede wasserijmachines een vereiste. Door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en vele wasserijtechnieken helpen wij verschillende bedrijven uit de maritieme sector. Stelt u het efficiënt en grondig schoon wassen van uw bemanningsleden ook hoog in het vaandel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Recreatie

    Recreatie

    Als u een eigen bedrijf heeft in de recreatiebranche dan heeft u te maken met textiel of bedrijfskleding wat gereinigd moet worden. Wilt u op een zo’n efficiënt mogelijke manier uw wasgoed wassen? En wilt u daarnaast ook nog eens besparen op uw kosten? Bij Laundry Total vindt u professionele of industriële wasmachines voor uw bedrijf. We vertellen u alles wat u hierover moet weten, zodat u een juiste keuze maakt.

  • Sport & vrije tijd

    Sport & vrije tijd

    Of u nou werkzaam bent bij een sportvereniging , kapsalon, theater of een beautysalon? U heeft te maken met wasgoed wat gereinigd moet worden. Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing om te wassen, dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een in-house wasserij. Dit houdt in dat u in uw eigen bedrijf een professionele of industriële wasmachine heeft, waar u snel en efficiënt mee kunt wassen. Bij Laundry Total vindt u professionele of industriële wasmachines voor uw bedrijf. We vertellen u alles wat u hierover moet weten, zodat u een juiste keuze maakt bij het aanschaffen.

  • Textielverzorging

    Textielverzorging

    Als u een textielverzorging bedrijf heeft dan bent u gespecialiseerd in het wassen, drogen en vouwen van textiel. Natuurlijk is het dan wel mogelijk dat u de juiste apparatuur en benodigdheden heeft, want alleen zo kunt u de service aanbieden die uw klanten verwachten. Bij Laundry Total vindt u diverse wasserijoplossingen voor uw bedrijf.

  • Woningen

    Woningen

    Bent u op zoek naar wasmachines voor woningen voor de woningbouw, appartementencomplexen of studentenwoningen? Bij Laundry Total vindt u diverse wasserijoplossingen voor woningen, waar gebruikers mee overweg kunnen. Wij vertellen u graag welke machines er passen in de woningen branche.

  • Zorginstellingen

    Zorginstellingen

    Laundry Total staat voor het ontzorgen van haar klanten met de totaaloplossing voor zorginstellingen. Wij vinden het belangrijk dat u en uw cliënten kunnen genieten van schoon gewassen wasgoed, zonder daar druk mee te zijn. Daarnaast hoeft u met een interne wasserij niet bang te zijn dat u persoonsgebonden kleding kwijtraakt. Laundry Total geeft u graag advies op maat voor uw zorginstelling!

  • Gezamenlijke wasruimte

    Gezamenlijke wasruimte

    Bent u aangesloten bij een woningbouwcorporatie of beheert u er één? Dan is een gezamenlijke wasruimte vaak de ideale oplossing. Grote aantallen bewoners die allemaal zijn/haar wasje moeten kunnen doen. Bij iedere bewoners een wasmachine en droger neerzetten op de kamer? Dat wordt uiteraard een beetje prijzig. Één centrale wasruimte voor alle bewoners om zijn/haar wasje te kunnen draaien is dan het meest ideaal

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tagName: -
    position: -
    top: -
    left: -
    right: -
    bottom: -
    display: -
    fontSize: -
    fontWeight: -
    textAlign: -
    color: -
    backgroundColor: -
    overflow: -
    boxSizing: -
    transform: -
    zIndex: -
    w    818    
    h     60.797
     
     
     
     
     

    60.797

    818

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Wasserij

    Wasserij

    In de wasserijbranche heeft u als eigenaar te maken met heel veel verschillende soorten textiel en de was capaciteiten om het allemaal netjes en op tijd klaar te hebben. Schoon textiel staat voorop als visitekaartje voor uw bedrijf en dit behoort netjes afgewerkt en schoon te zijn. Laundry Total helpt u graag met advies om het was proces zo effectief en efficiënt mogelijk voor uw wasserij in te richten.

  • Bedrijfskleding wassen

    Bedrijfskleding wassen

    Bij Laundry Total ligt als totaalleverancier de focus te allen tijde op het leveren van schoon wasgoed. Wij leveren een complete was-oplossing met een kraakheldere total cost of ownership.

    Hierbij staat innovatie en duurzaamheid centraal. Door de jarenlange ervaring in de wasserijmarkt als totaalleverancier doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen en het proces zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

Heeft uw bedrijf elke week veel wasgoed? Dan biedt een in-house wasserij de oplossing. Elke branche is anders en daarom hoort er bij elke branche een andere machine. Benieuwd welke machine wij aanbevelen voor uw branche? Wij leggen het graag aan u uit!

Branches

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Laundry Total introduceert Laundry Heat!

Efficiënt én duurzaam het hele jaar door!
 
Bij Laundry Heat geloven we in een waservaring die niet alleen snel en kostenefficiënt is, maar ook vriendelijk voor het milieu. Onze geavanceerde technologie, aangedreven door UV-licht, is ontworpen om u te helpen sneller, goedkoper en groener te wassen, het hele jaar door.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tagName: -
position: -
top: -
left: -
right: -
bottom: -
display: -
fontSize: -
fontWeight: -
textAlign: -
color: -
backgroundColor: -
overflow: -
boxSizing: -
transform: -
zIndex: -
 
 
 
Onze Solar-panelen, uniek dankzij het slimme gebruik van UV-licht om warmte op te wekken. Dit betekent dat, in tegenstelling tot traditionele zonnepanelen die voornamelijk afhankelijk zijn van de kracht van de zon in de zomer, onze panelen het hele jaar door efficiënt werken. Zelfs tijdens de tijdens de wintermaanden blijven ze een constante bron van energie leveren. De technologie zorgt ervoor dat uw was-proces continu wordt ondersteund met duurzame energie.
 
Deze innovatieve benadering stelt ons in staat om het water in de warmwaterboiler op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De vloeistof die eerst wordt verwarmd in de solar-panelen, draagt warmte over aan het water in de boiler welke naadloos geïntegreerd wordt in uw systeem. Dit is niet alleen efficiënt, maar het betekent ook dat uw energiebron in veel mindere mate afhankelijk is van het seizoen. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van warm water, zonder concessies te doen aan snelheid en efficiëntie.
 
Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende warm water heeft bij grotere hoeveelheden van water, bieden we de mogelijkheid om elektrisch al dan niet middels gas bij te verwarmen. Hierdoor bent u verzekerd van toevoer van warm water, waardoor uw was-proces nog sneller wordt. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom streven we ernaar om uw was-ervaring te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid.
 
Kies voor Laundry Heat en ontdek een was-oplossing die niet alleen snel, kostenefficiënt én groen is, maar die u ook het hele jaar door betrouwbare prestaties levert. Wij zijn uw partner in duurzaam en efficiënt wassen!
 
Referentie Ronald (Velzen Textiel Reiniging):
Velzen Textielreiniging BV in Bolsward is werkzaam in het gehele Noorden van Nederland. Als totaalleverancier voor de horeca en de industrie en is al sinds jaar en dag klant bij Laundry Total. Wij zijn trouw aan onze leveranciers en relaties, en proberen deze zoveel mogelijk een totaalpakket aan diensten te laten leveren. Laundry Total is zoals de naam al doet vermoeden zo’n leverancier. Ze verzorgen naast de levering van ons machinepark ook de zeep en de wasprogramma’s. De machines op ons moderne wasmachine park kunnen op afstand uitgelezen en bediend worden.
 
Gezien de afgelopen jaren de energiekosten stijgen en wij duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben, zijn wij samen met Laundry Total op zoek gegaan om hier een verbeterslag in te maken, en is besloten om te gaan investeren in het LaundryHeat systeem.
 
Op ons dak staan nu 8 Heat-solarpanelen die de warmte afgeven aan 2 grote geïsoleerde water boilers. De gehele installatie is in 1 dag geplaatst en aangesloten. Door dit Hybride systeem hebben we altijd per direct warm water beschikbaar dat voor het grootse deel door de zon is verwarmd. Deze investering verdient zich hierdoor snel terug en door de subsidieregeling die ook volledig door Laundry Total wordt geregeld wordt dit nog interessanter.
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan heel eenvoudig contact met ons op.

Vraag nu informatie aan!

Kan ik u ergens bij helpen?

Heeft u na het bezoeken van de website nog vragen, of wilt u graag een van onze collega's spreken voor de perfecte oplossing voor uw vraagstuk? Neem dan contact met ons op of raadpleeg onze pagina met veelgestelde vragen.

Kan ik u ergens bij helpen?
professionele-wasmachine-7-kg-lavamac-af-65-professioneel-detailfoto
harsevoortwasserijtechniekdef-207
Besturing Schulthess professionele wasdroger topLine pro 9240
harsevoortwasserijtechniekdef-208
_DSF0074

“Laundry Total helpt u meedenken voor de totaal oplossing voor uw onderneming van a t/m z. ”

_DSF0094

“Professionele wasmachines of industriële wasserijmachines? Wij zijn Laundry Total. ”

harsevoortwasserijtechniekdef-215
harsevoortwasserijtechniekdef-202
harsevoortwasserijtechniekdef-209
harsevoortwasserijtechniekdef-104
56 Beoordelingen

“Laundry Total valt op door een hoge mate van betrokkenheid bij het proces en zeer klantvriendelijke houding.”

Meer beoordelingen